Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin a ajuns la București și îl laudă pe Președintele FRF: Dragă Răzvan

www.telegrafonline.ro
Aleksander Ceferin

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, şi ministrul delegat al Sporturilor din Franţa, Roxana Mărăcineanu, au ajuns la Bucureşti şi vor urmări, luni, de pe Arena Naţională, meciul Franţa - Elveţia, din optimile de finală ale Euro-2020, conform news.ro

Înainte de a ajunge la Bucureşti, Ceferin a transmis un mesaj video participanţilor la Adunarea Generală ordinară a FRF.

"Dragă Răzvan, dragi prieteni, mă alătur de voi prin acest video pentru câteva momente ca să transmit cele mai sincere mulţumiri şi urări de bine comunităţii fotbalului din România. Federaţia Română de Fotbal s-a alătura UEFA în 1954, atunci când forul european a fost creat, aşa că relaţia noastră este fructuoasă şi de durată. Toate relaţiile de lungă durată trebuie să se dezvolte prin flexibitate şi înţelegere, iar relaţia noastră este o dovadă a acestui succe şi a încrederii. Această seară este specială pentru că Bucureştiul va găzdui al patrulea şi ultimul meci din acest remarcabil campionat european şi sper să sunteţi conştienţi şi simţiţi admiraţia şi aprecierea UEFA pentru sprijinul vostru. Situaţia globală a cerut o înaltă responsabilitate şi grijă, apecte esenţiale pe care ştiu că le trataţi cu multă seriozitate. Am urmărit alături de voi meciuri de fotbal fantastice la Bucureşti, un loc de care Eurpa şi restul lumii aveau nevoie pentru inspiraţie şi întoarcerea la fotbalul pe care cu toţii îl iubim. Fotbalul continuă să se dezvolte în România. Astăzi găzduiţi cea mai importantă competiţie europeană între echipele naţionale. Şi, din nou, în 2023, competiţia U21, în care vom vedea evoluând noile generaţii. Este extraordinar să vezi asemenea consecvenţă. Infrastrctuctură, incluziune, conectarea comunităţii, juniori, cluburi, fotbal feminin, toate sunt reale, iar tu, Răzvan, şi întreaga Federaţie Română de Fotbal  sunteţi un exemplu pentru tot ceea ce se poate obţine printr-o muncă excelentă, prin dedicare şi efort continuu. Sper că sunteţi deosebit de mândri, pentru că aveţi toate motivele să fiţi extraordinar de mândri de munca voastră şi de deicarea voastră pentru un sport care este mai mult decât un sport", a declarat Ceferin.

"Prezenţa sa la Bucureşti înseamnă un mesaj de încredere la adresa FRF şi totdată un mesaj de recunoaştere a unei foarte bune organizări a celor trei meciuri de până acum de la Euro-2020 şi bineînţeles, meciul din această seară", a spus Burleanu.

Partida Franţa - Elveţia se dispută, luni, de la ora 22.00, pe Arena Naţională. La această întâlnire sunt aşteptaţi să asiste 25.000 de spectatori, jumătate din capacitatea siadionului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.