Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Venezuelei declară că scrisoarea trimisă de Ministerul de Externe al Vaticanului este un 'compendiu al urii'

RTV.net
nicolas maduro

Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, spune că scrisoarea trimisă de Ministerul de Externe al Vaticanului afacerilor locale, prin care solicitau politicienilor de la Caracas să ia în serios negocierile care ar putea soluționa criza care afectează țara, este un „compendiu al urii”.

Scrisoarea trimisă de secretarul de stat al Vaticanului, cardinalul Pietro Parolin, a fost citită public de un reprezentant al Bisericii Catolice în cadrul adunării anuale Fedecamaras, cea mai mare asociație a afaceriștilor din țara sud-americană.

Un reprezentant guvernamental a participat la conferință pentru prima dată în ultimii ani, cu scopul de a relaxa tensiunile dintre afaceriști si regimul socialist.

„În timp ce toată lumea vorbește despre producție și despre depășirea crizei economice, un preot necunoscut… citește o scrisoare de la Pietro Parolin, o scrisoare care reprezintă un compendiu al urii, al veninului”, a spus Maduro miercuri, la televiziunea de stat, acuzându-l pe Parolin că se amestecă în treburile Venezuelei.

Parolin spune în scrisoare că o soluție pentru depășirea crizei din Venezuela poate veni doar dacă „cetățenii, în special cei cu responsabilitate politică, ar avea intenția de a negocia în mod serios în legătură cu problemele concrete și de a găsi soluții pentru nevoile reale ale populației”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.