Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președinția Franței anunță o remaniere masivă

concedieri

Emmanuel Macron (economie şi finanţe), David Kessler (cultură şi comunicaţii) şi fostul campion de box Thierry Rey (sport, tineret şi viaţă asociativă) şi-au încheiat activitatea.
Laurence Boone, economist-şef al Bank of America, îi va urma de la 15 iulie lui Emmanuel Macron în funcţia de consilier economic şi financiar, în special pentru dosarele de economie internaţională şi G20.
În vârstă de 45 de ani, Laurence Boone este o economistă venită direct din lumea finanţelor internaţionale, atacată dur o perioadă de candidatul Francois Hollande. Laurence Boone nu a ezitat recent să critice politica guvernului.
De exemplu, ea a scris la 26 mai în publicaţia L'Opinion că Parisul se remarcă printr-o 'absenţă totală a politicii economice' şi că, 'fără a prezenta o strategie economică credibilă (...), Franţa în trei ani a însemnat 3 milioane de şomeri, un deficit de 3-4%, o datorie de 100% din Produsul Intern Brut (PIB), tineri cu diplome care continuă să plece în străinătate'. Titlul articolului respectiv era 'Opriţi masacrul!'. sursa agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.