Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președinția Moldovei, despre ultimatumul lui Dodon, dat Maiei Sandu, care expiră

Președinția Republicii Moldova
Președinția Republicii Moldova

Președinția își reiterează poziția din 1 martie curent, referitor la solicitarea PSRM de a înainta candidatura Marianei Durleșteanu la funcția de prim-ministru. Astfel, instituția prezidențială „nu operează cu ultimatumuri și continuă consultările publice cu societatea civilă”.

Cu o asemenea precizare a venit Sorina Ștefârța, purtătoarea de cuvânt a președintei Maia Sandu, pentru Realitatea.md, referitor la termenul limită dat de către Igor Dodon șefei statului, privind înaintarea Marianei Durleșteanu la funcția de prim-ministră, ultimatum, care expiră astăzi.

„Președinția nu operează cu ultimatumuri, iar doamna Sandu va organiza între timp consultări cu societatea civilă, ceea ce a făcut și urmează să mai facă”, a spus Sorina Stefârța.

Amintim că, Dodon a anunțat la 1 martie deciziile luate la 27 februarie curent de către Consiliul republican al PSRM. Una dintre deciziile socialiștilor este un ultimatum prin care îi solicită Maiei Sandu să înainteze candidatura Marianei Durleșteanu la funcția de prim-ministru până la 9 martie curent, în caz contrar ar putea repeta istoria sa din 2016.

Atunci, Președinția la fel a anunțat că „nu operează cu ultimatumuri” și va organiza consultări publice cu societatea civilă, lucru petrecut săptămâna trecută de către instituția prezidențială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.