Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedinţia SUA va anunța numirea consilierului prezidenţial pentru Tehnologie, Michael Kratsios, ca subsecretar al Apărării pentru Cercetare şi Inginerie

twitter
casa alba

Preşedinţia SUA urmează să anunţe luni seară numirea consilierului prezidenţial pentru Tehnologie, Michael Kratsios, în funcţia de subsecretar al Apărării pentru Cercetare şi Inginerie, informează agenţia de presă Reuters, potrivit MEDIAFAX.

Un oficial de la Casa Albă a declarat că Michael Kratsios, consilierul pentru Tehnologie al preşedintelui Donald Trump, va fi numit subsecretar al Apărării pentru Cercetare şi Inginerie şi director pentru Tehnologie în cadrul Pentagonului.

Citește și: EXCLUSIV Atenție, Marcel Vela! Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei vinde halate de protecție, pe Olx

Departamentul Apărării are cel mai mare buget dintre agenţiile guvernamentale federale din SUA, iar Michael Kratsios va fi responsabil de activităţile Agenţiei de Apărare Antirachetă, ale Agenţiei Proiectelor Avansate de Cercetare în domeniul Apărării (DARPA), ale Direcţiei de Inovaţie în domeniul Apărării, Agenţiei pentru Dezvoltare Spaţială şi Laboratorului Pentagonului.

Pentagonul "caută o persoană cu experienţă în identificarea şi dezvoltarea de noi tehnologii, care să colaboreze strâns cu o gamă largă de parteneri din industrie. Credem că Michael Kratsios este persoana potrivită pentru această funcţie", a declarat Mark Esper, secretarul american al Apărării.

Citește și: Monica Anisie: ‘Unii elevi vor fi la școală și alții vor urmări cursurile în sistem online, urmând să facă rocada în funcție de situația epidemiologică’

Pe 23 iunie, Pentagonul a anunţat că directorul pentru Tehnologie, Mike Griffin, şi adjuncta sa, Lisa Porter, demisionează din 10 iulie, pentru a înfiinţa propria companie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.