Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presiuni în Coaliție pentru retragerea lui Tuddy: Suntem linșați mediatic!/ Se vorbește de ȘANTAJ

agerpres
Tuddy Tudor Ionescu

Tudor Ionescu, alias Tudy, a fost ales viceprimar al Capitalei, din partea ALDE. Omul lui Tăriceanu a devenit celebru în 2011, când a apărut în presă o înregistrare video în care Tudy se masturba, încercând să o impresioneze pe Oana Zăvoranu, potrivit presei mondene.

Vezi și: Internetul a 'explodat': Cele mai tari glume despre Tudy, noul viceprimar al Capitalei

Evident că imediat atotputernicile rețele sociale au fost inundate de glume pe seama lui și pe seama liderilor partidelor care l-au propus și care l-au sprijinit. Odată cu glumele au venit și tensiunile. Surse la vârf din cadrul PSD susțin că li s-a cerut șefilor ALDE să reevalueze situația să să accepte un alt viceprimar. Pentru moment cei de la ALDE au rezistat pe motiv că ”dl. Tuddy” e ”direct de la domnul Tăriceanu și a insistat pentru el și doamna Chițoiu”

”Toți au luat-o inițial ca pe o chestie frivolă a lui Tăriceanu, dar lucrurile se complică din nimic. Suntem linșați mediatic din cauza unui nimeni! Trebuie schimbat!”, a susținut pentru STIRIPESURSE.RO unul din importanții vicepreședinți ai PSD-ului foarte supărat pe liderii ALDE care nu au priceput nimic după Episodul de la Sectorul 1 cu Laura Chiriac.

Discuții urmează să aibă în următoarele zile, dar în timp ce cei de la ALDE (partea Tăriceanu & Chițoiu) încearcă politica struțului așteptând vremuri mai bune - pentru că partea condusă de Daniel Constantin e de părere că e o mare greșeală ”varianta Tuddy”, social-democrații vor crește încet încet presiunea pentru schimbarea acestuia.

Se pare că în tabăra PSD se vorbește chiar de un adevărat șantaj al lui Tăriceanu pe ideea - dacă nu e Tuddy primar nu va exista nici o alianță cu PSD în CGMB, ceea ce a iritat si mai mult spiritele.

Vezi și: Prima reacţie a Gabrielei Firea după votarea lui Tuddy ca viceprimar: 'Nu am putut interveni'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.