Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prețul Bitcoin ajunge la 43.000 de dolari, atingând cel mai mare preț din luna mai

Stewards Law
bitcoin

Prețul Bitcoin ( BTC ) s-a ridicat la un maxim de  43.231 dolari pe 6 august și acest lucru a permis activului digital să se elibereze de gama de tranzacționare în care fusese blocat din mai.

Datele de la Cointelegraph Markets Pro și TradingView arată că, după ce s-au tranzacționat lateral, în primele ore ale dimineții, traderii au organizat un raliu care a ridicat prețul Bitcoin ( BTC ) la un nivel intraday de 43.231 USD, cel mai înalt nivel din 19 mai.

De-a lungul săptămânii, mai mulți analiști au sugerat că un raliu mai mare era în lucru, deoarece mai mulți indicatori au semnalat acest lucru, inclusiv o încrucișare între două medii mobile care au apărut ultima dată înainte de piața ”taurilor” din 2020 și valori care au arătat o acumulare semnificativă fiind condusă de ”balene” și investitori cu amănuntul.

Creșterea Bitcoin la 43.210 dolari a fost o evoluție majoră pentru prețul său, așa cum a remarcat analistul pseudonim Rekt Capital, deoarece aceasta a fost prima dată când BTC a reușit să iasă din gama sa de tranzacționare de mai multe luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.