Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Previziunea lui Orban şi OPOZIŢIA faţă de certificat: Ne opunem şi vom ataca la CCR. Certificatul ăsta nu ajută la combatere

Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban anunta Forta Dreptei

Ludovic Orban a vorbit, marţi seară, la România Tv, pe tema poziţionării sale şi a colegilor săi faţă de votul privind implementarea certificatului de vaccinare.

`Am discutat. Poziția mea si a colegilor e de a vota impotriva certificatului. Fac menţiunea că sunt vaccinat ţi cu a treia două. Sun un om care crede în vaccin. În istorie vaccinurile au salvat milioane de vieţi. Sigur, vaccinurile Covid nu sunt încă foarte clare, apar tulpini noi.

Sunt vacccinuri care nu sunt încă eficiente.

Citește și: BREAKING LISTA inculpaților pentru MARE CORUPȚIE care TREMURĂ după DECIZIA CJUE

Certificatul asta nu ajută la combaterea pandemiei. Dintr-un motiv ştiinţific. Persoanele vaccinate pot transmite virusul cu certitudine. Păi dacă ea transmite virusul ce motive invoc eu pentru crearea unei segregări în societate?.

Noi măsurile de restricţie am luat pentru a stopa răspândirea virusului. Toate acele măsuri pe care le ştiţi. Unele măsuri au fost pentru toată lumea. Nu există motiv legitim ca să creezi discriminare între cele două clase de persoane care ambele transmit virusul la fel.

Apoi vorbim de dreptul la muncă. Ne putem noi permite să lăsăm angajatorii în condiţiile în care ştim foarte clar că e dificilă formarea unei echipe într-o companie. Si mai ales că sunt probleme pe piaţa muncii. Nu se găsesc oameni pentru angajare.

Cum să afectezi dreptul la muncă? E profund neconstituţional. Practic prin restricţia la acest drept la muncă subsecvent restricționezi un drept la viaţă.

Eu vă spun, acest certificat verde nu face nimic altceva decât să creeye pervers o obligaţie de vaccinare sau de testare. Ştiţi unde se va ajunge eventualmente, da? Îşi va permite un angajator să piardă angajaţii angrenaţi în contracte în curs?

Vor fi afectate companii și oamenii și se va încălca dreptul la viaţă. Evident că vom contesta la CCR`, a explicat Orban.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.