Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prezență slabă la referendum! Ludovic Orban tună și fulgeră: 'Dacă nu se adună cvorumul, este vina lui Dragnea'

Inquam Photos / George Calin
ludovic orban

Preşedintele PNL Ludovic Orban susţine că deplânge implicarea "total neoportună şi nesinceră a PSD şi a lui Liviu Dragnea" în referendumul pentru familie, argumentând că, dacă nu se va aduna cvorumul pe tema modificării Constituţiei, este vina exclusiv a faptului că "liderul social-democrat a încercat să confişte această acţiune", informează agerpres.ro.

Ludovic Orban, ieșire explozivă la adresa celor care boicotează: 'Le spun tuturor că acest referendum nu e nici al PSD, nici al lui Liviu Dragnea'


"Vreau să spun câteva cuvinte despre modul în care s-a derulat campania de o parte şi de alta, respingând orice fel de exagerare din partea oricărui părţi. De asemenea deplâng implicarea total neoportună şi nesinceră a lui Liviu Dragnea şi a PSD în acest referendum şi le spun tuturor românilor că acest referendum nu este nici al PSD, nici al lui Liviu Dragnea, este un referendum care ne priveşte pe fiecare dintre noi şi este un referendum prin care decidem modul în care va funcţiona familia, dacă va funcţiona sau nu în sensul creştin, în sensul moralei creştine. (...) N-ar trebui să îşi asume nimeni acest lucru. Sigur că pe tot ce pune mâna Dragnea se ofileşte, se compromite sau se distruge. Dacă nu se va aduna cvorumul pe această temă în care opinia majorităţii zdrobitoare a populaţiei este bine cunoscută, pentru că s-au făcut foarte multe sondaje, este vina exclusiv a faptului că Dragnea a încercat să confişte această temă în interes propriu şi că a determinat foarte mulţi români să nu vină la acest referendum numai pentru a nu-i face un serviciu lui Dragnea", a declarat Orban, după ce a votat la şcoala gimnazială nr.1 din Dobroeşti.

În legătură cu prezenţa redusă la vot, Orban a spus că "este dreptul fiecărui cetăţean să se raporteze aşa cum îi dictează propria opinie, propriei convingeri, să vină sau să nu vină la vot". El a susţinut că PNL nu a făcut niciodată campanie pentru a aduce oamenii cu arcanul la vot.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.