Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prezență surpriză la Cotroceni: Adrian Năstase, printre invitații lui Klaus Iohannis

Digi24
Adrian Nastase

Fostul premier Adrian Năstase este prezent la recepţia de 1 Decembrie, organizată de Administraţia Prezidenţială la Palatul Cotroceni. Este pentru prima dată când fostul lider al PSD participă la un eveniment organizat de echipa preşedintelui Iohannis, anunță adevarul.ro.

Printre persoanele prezente la recepţia de la Palatul Cotroceni se află şi fostul premier Adrian Năstase. Până în acest an, fostul lider PSD nu a participat la evenimentele organizate de Administraţia Prezidenţială.

Citeşte şi: Premierul Marii Britanii stabileşte noile pedepse pentru terorişti - Minimum 14 ani de detenţie pentru atentatori

Adrian Năstase a fost invitat conform legii, fostul premier fiind deţinător al Ordinului Naţional Steaua României în grad de Mare Cruce, ceea ce atrage automat şi invitarea sa. Klaus Iohannis a susţinut un discurs despre însemnătatea zilei de 1 Decembrie, dar a vorbit şi despre primul său mandat de preşedinte.

Preşedintele a vorbit de importanţa României în Europa, de implicarea sa în construcţia europeană, precum şi de parteneriatul strategic cu Statele Unite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.