Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Prezentarea directă într-un centru de vaccinare are avantaje, dar şi dezavantaje', declară Valeriu Gheorghiţă

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Valeriu Gheorghiță

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a afirmat că modalitatea de prezentare directă într-un centru de vaccinare are avantaje, dar şi dezavantaje, unul dintre acestea fiind să nu mai existe doze suficiente, menţionând că este importantă menţinerea în continuare a platformei de vaccinare.

Gheorghiţă a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă se ia în calcul renunţarea la platfoma de vaccinare, având în vedere că cetăţenii se pot prezenta direct într-un centru pentru imunizare, scrie News.ro.

“Eu consider că platforma de programare oferă o alternativă în momentul de faţă foarte bună pentru cei care doresc să îşi garanteze un loc într-un centru de vaccinare şi să avem garanţia că vom fi vaccinaţi. Trebuie să înţelegem că modalitatea de prezentare directă într-un centru de vaccinare are foarte multe avantaje, dar în acelaşi timp are şi o serie de dezavantaje. Te poţi prezenta şi să nu mai existe doze suficiente şi evident asta poate să constituie un disconfort pentru o persoană care se deplasează o distanţă de drum la centrul de vaccinare. Tocmai de aceea consider că este important să menţinem platforma de programare pentru cei care doresc să utilizeze şi să acceseze această platformă, mai mult decât atât prin intermediul platformei se face un management al stocurilor de vaccin şi al necesarului mult mai bun pentru că toate persoanele care sunt vaccinate chiar fără programare vor fi alocate în acelaşi centru pentru doza de rapel aşa încât noi vom ştii câte persoane trebuie să se prezinte de pildă pentru rapel şi care este numărul de locuri disponibile într-un centru de vaccinare care poate să asigure vaccinarea celor care se prezintă direct”, a explicat Valeriu Gheorghiţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.