Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prezentatoare PRO TV: 'Nu m-am mai dus să votez pentru că e plin la ATI, pentru că spitalele sunt praf, pentru că a fost o campanie urâtă'

pro tv sigla

Una dintre vedetele PRO TV, o televiziune declarată anti-PSD, a explicat de ce nu a mai mers la vot, la alegerile parlamentare, pentru prima dată în 28 de ani. Ioana Cosma, cunoscuta jurnalistă de la secția Sport a PRO TV, a spus că a renunțat să voteze din mai multe motive, pe care le puteți citi mai jos.

Trebuie precizat că prezența la urne la aceste alegeri este cea mai scăzută din istoria alegerilor în România, de după Revoluție.

”Nu faceți ca mine !

Azi nu ma duc sa votez. Mi-ar fi fost tare greu sa aleg cu cine sa votez, sau, dacă doriți, cu cine sa nu votez. Nu m-am mai dus sa votez pentru ca nu am găsit nici măcar un independent cu care sa rezonez, sigur, ei au mai putina expunere ca un măgar de la țara.

Citește și: Diferențe uriașe! Cu cât este mai mare salariul unui parlamentar decat al unui român de rând

Nu m-am mai dus sa votez pentru ca e plin la ATI, pentru ca spitalele sunt praf, pentru ca a fost o campanie urâta, pentru ca nu e așa cum m-am așteptat, pentru ca se fac lucrurile praf sau nu se face nimic. Pentru ca mai toată lumea alege sa voteze nu din convingere, din inerție. Și nu m-am dus sa votez, nu de frica, sunt precauta când vine vorba de pandemie, din neconvingere. Ca azi ești in carantina, dar carantina dispare 24 de ore pentru vot. De parca coronavirusul își ia și el pauza pentru 24 de ore, ca așa mi se zice. Și e prima data când nu votez in 28 de ani de drept. Nu de frica nu m-am dus la vot, m-am dus de frica sa nu mai votez încă o data prost.

Dar nu faceți ca mine, ca și așa e greșit. Măcar sa greșiti cu gratie divina! 4 ani tac, mi-am luat dreptul de a ma plânge :(”, e mesajul postat de Ioana Cosma.

Citește și: CNSAS: Un candidat Pro România a turnat la Securitate! Avea numele conspirativ ‘Violeta’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.