Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prezentatoarea TV Ksenia Sobciak, fugită din Rusia, este suspectă în cazul extorcării corporaţiei Rosteh

Ksenia Sobchak

Prezentatoarea TV Ksenia Sobciak a devenit suspectă în cazul extorcării corporației de stat Rosteh, a anunţat o sursă din cadrul organelor de ordine, anunță Tass, potrivit Rador.

"Sobciak este suspectată conform paragrafului "b" partea 3 a articolului 163 din Codul Penal al Federației Ruse (privind extorcarea cu scopul obținerii de bunuri la scară deosebit de mare). Victima în acest caz este un funcționar Rosteh" - a declarat sursa citată. Agenţia TASS a încercat s-o contacteze pe Sobciak pentru un comentariu, însă aceasta a refuzat.

Sancțiunile prevăzute de articol presupun până la 15 ani de închisoare. Surse din cadrul organelor de ordine au declarat că directorul comercial al Kseniei Sobciak, Kirill Suhanov, și fostul redactor-șef al revistei Tatler Arian Romanovski (Kuzmin) au fost reținuți în acest caz.

Ksenia Sobciak a fugit din Rusia noaptea trecută, iar miercuri dimineaţă la locuinţa acesteia au avut loc percheziții. Instanța va examina, miercuri, cererea anchetatorilor pentru arestarea lui Suhanov și Romanovski.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.