Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prezidențiabilul UDMR Kelemen Hunor câștigă anual peste 200.000 lei, din indemnizația de deputat și președinte al UDMR

Prezidențiabilul UDMR Kelemen Hunor are un venit anual de 222.636 lei, bani din indemnizația de parlamentar și salariul ca președinte al Uniunii, conform declarației de avere depusă de acesta la BEC. Activele sale financiare din conturi și fonduri de investiții se ridică la 216.000 lei, anun'[ MEDIAFAX.

Potrivit declarației de avere depusă de Kelemen Hunor la Biroul Electoral Central, candidatul UDMR la prezidențiale deține un teren de 711 metrii pătrați pe numele său.

Totodată, conform sursei citate, liderul UDMR mai deține cotă parte la cinci terenuri cumpărate între anii 2000 și 2017, care însumează 7.407 de metrii pătrați, terenuri ce ca ca titulari rude de ale lui Kelemen Hunor sau alte persoane fizice.

Acesta deține un autoturism Ford Fiesta din anul 2004.

Candidatul UDMR are un venit anual de 222.636 de lei, proveniți din indemnizație de deputat și salariul de președinte al Uniunii Democrate Maghiare din România, iar soția acestuia are un venit anual de 52.691 de lei din salariul oferit de UDMR.

Totodată, alocația de stat a copiilor acestuia este de 9.564 de lei pe an.

În ceea ce privește activele financiare din conturi, depozite bancare și fonduri de investiții, acesta deține în conturile mai multor bănci un total de 216.000 de lei și 500 de euro.

Kelemen Hunor mai are și un credit de 152.580 de lei la Banca Transilvania.

Conform declarației de avere, președintele UDMR mai deține și tablouri ale unor artiști contemporani în valaore de 6.000 de euro.

Kelemen Hunor este candidatul Uniunii Democrate Maghiare din România pentru alegerile prezidențiale. Președintele UDMR și-a depus, sâmbătă, candidatura pentru alegerile prezidențiale. Acesta a strâns aproape 270.000 de semnături.

Ulterior, BEC i-a validat candidatura.

Pe 12 octombrie este startul oficial al campaniei electorale.

Primul tur al alegerilor prezidențiale are loc pe 10 noiembrie, iar al doilea tur pe 24 noiembrie. Conform unei hotărâri de Guvern, românii din străinătate vor putea vota la primul tur al alegerilor prezidenţiale între 8 şi 10 noiembrie, iar la al doilea tur între 22 şi 24 noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.