Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

#Prezidenţiale2019 Preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara, deputatul Lucian Heiuş: 'O victorie clară a lui Iohannis, un pas spre România pe care o iubim'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Klaus Iohannis vot

Preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara, deputatul Lucian Heiuş, a apreciat duminică seară, după anunţarea rezultatelor exit-poll, că acestea arată o victorie "clară" a lui Klaus Iohannis, a democraţiei şi a forţelor de dreapta, anunță AGERPRES.

"Este o victorie clară a domnului Klaus Iohannis, o victorie clară a democraţiei, a forţelor de dreapta care, în ultimii aproape trei ani de zile, au dus o luptă acerbă împotriva abuzurilor şi a modului discreţionar în care PSD a condus ţara", a declarat, pentru AGERPRES, liderul PNL Hunedoara.

Citește și: Noua Zeelandă, prima țară în care procesul electoral s-a ÎNCHEIAT! 191 de români au votat în secţia din Auckland

El s-a arătat convins că preşedintele Iohannis va câştiga un al doilea mandat, context în care parlamentarul liberal a menţionat că se va putea trece la o reconstrucţie a unei Românii normale, "în care să ne facă plăcere să trăim".

"Este al doilea pas, pentru că primul a fost făcut luni, când a fost instalat guvernul liberal. Următorul pas îl vom face peste două săptămâni, când domnul Klaus Iohannis va câştiga un mandat pe cinci ani şi vom putea trece la o reconstrucţie a României, la realizarea unei Românii normale, în care să ne facă plăcere, la toţi, să trăim şi pe care să o iubim", a spus deputatul Lucian Heiuş.

În ceea ce priveşte prezenţa la vot, liderul organizaţiei judeţene PNL Hunedoara a considerat că ea demonstrează faptul că românii au înţeles faptul că votul lor contează.

"În România şi în judeţul Hunedoara mă bucur că, într-adevăr, românii au înţeles că votul lor contează. Nu poţi să fii nemulţumit de ceea ce se întâmplă în ţara ta, în judeţul tău sau în localitatea ta, dar tu să nu mergi să votezi. Şi acesta este un mare câştig, faptul că românii pot să-şi decidă singuri soarta prin votul pe care-l dau", a completat Heiuş.

Citește și: Viorica Dăncilă a VOTAT deodată cu Ludovic Orban: Am votat împotriva tăierilor de pensii și salarii și a austerității

În judeţul Hunedoara, prezenţa la vot a fost de 48,22%, conform site-ului BEC.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.