Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prietenul lui Vlad Voiculescu, jurnalist la PRO TV, a intrat cu sute de flori în spitalul de copii: Ministrul le-a interzis profesoarelor să primească flori

Facebook

Vlad Voiculescu le-a interzis profesoarelor să primească flori și mărțișoare, de la elevi, de 1 și 8 martie, însă unul dintre bunii săi prieteni a intrat cu sute de flori nu într-o școală, ci într-un spital de copii.

Alex Dima, jurnalist la PRO TV și prieten al lui Voiculescu, a umplut portbagajul unei camionete cu sute de lalele și a mers, alături de un alt jurnalist, Lucian Mândruță, la Spitalul de Copii Marie Curie din București, Institutul CC Iliescu și Spitalul Universitar București și le-a împărțit cadrelor medicale. Dima nu a purtat mănuși, așa cum recomanda ministrul Voiculescu.

Citește și: Denise Rifai atrage atenția lui Klaus Iohannis și Guvernului Cîțu: ‘Precedentul ce s-ar crea e cu mult mai periculos chiar și decât bătaia încasată de români pe 10 august’

Ministrul Sănătății spunea, săptămâna trecută, că profesoarele nu trebuie să accepte flori de la elevi, iar dacă se întâmplă un astfel de gest, să poarte mănuși.

„O să răspund cu un citat din Biblie: toate îmi sunt permise, nu toate îmi sunt de folos. Poate dacă poartă mănuși, cred că pot să facă gestul ăsta. În principiu sfătuiesc pe toată lumea să se vaccineze, să poarte mască, să fie precaută. Sunt cele trei lucruri importante în perioada următoare. Altfel, sunt alegeri pe care le face fiecare, dar cred că anumite riscuri pot fi asumate doar dacă ne luăm măsuri de precauție”, spunea, pe 26 februarie, Voiculescu când a fost întrebat dacă profesoarele ar trebui să accepte mărțișoare și flori de 1 și 8 martie.

Citește și: Nicușor Dan dezvăluie care este starea relației cu PNL și USR PLUS: ‘În măsura în care îmi vor solicita întâlniri unu la unu vorbesc, pentru că întâlniri periodice avem la două săptămâni cu toți primarii’

”Multumim femeilor din linia intai!

Azi, am fost florar. Am daruit dar mai ales am primit. Am primit zambete si energie buna de la doamnele care alina dureri si stau la capataiul celor aflati in suferinta.

Cu doua masini incarcate cu flori am pornit, dis de dimineata, spre Spitalul de copii Marie Curie, Institutul CC Iliescu si Spitalul Universitar, impreuna cu Lucian Mandruta.

Citește și: Elena Udrea: ‘Sunt un om liber, am un copil, vreau să îl cresc în libertate. Oamenii care nu cred în Dumnezeu de ce s-ar speria de blesteme?’

In fata spitalelor ne-au iesit in cale doamne, cu fetele acoperite de masti. Ochii le zambeau, s-au bucurat, ne-am bucurat.

Se implineste un an de cand acesta pandemie ne-a aratat cat de fragili suntem. In tot acest timp, personalul medical a fost acolo, pe metereze, in linia intai si a dus o batalie greu de imaginat.

Citește și: Denise Rifai atrage atenția lui Klaus Iohannis și Guvernului Cîțu: ‘Precedentul ce s-ar crea e cu mult mai periculos chiar și decât bătaia încasată de români pe 10 august’

Suntem pe cale sa invingem, sa ne revenim la normal, sa ne putem apropia unul de celalalt, sa ne putem strange in brate. Sper sa se intample cat mai curand!”, a scris Alex Dima la postare.

Astazi, le-as fi dat o imbratisare tuturor acestor doamne, doctori, asistente, infirmiere. N-am putut. Le-am daruit flori, le-am multumit de mai multe ori si le-am transmis ca o tara intreaga le este recunoascatoare.”, este mesajul lui Alex Dima.

Citește și: Nicușor Dan dezvăluie care este starea relației cu PNL și USR PLUS: ‘În măsura în care îmi vor solicita întâlniri unu la unu vorbesc, pentru că întâlniri periodice avem la două săptămâni cu toți primarii’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.