Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prim-vicepreşedinte PER cheamă diaspora acasă: 'Avem nevoie de voi acum în consiliile locale, în Parlament şi în partid'

per.ro
sigla PER - Partidul Ecologist Roman

Daniel Constantin Moraru, prim-vicepreşedinte PER, îi cheamă pe românii din diaspora să se întoarcă în țară și să se implice în construirea României. El susține că cei care muncesc în străinătate trebuie să aibă un cuvânt de spus în politica românească.

Citește și: ULTIMA ORĂ Traian Băsescu intră în lupta pentru București: 'Am discutat să aibă în vedere candidatura mea'

„Ofertă de nerefuzat pentru diaspora: locuri pe listele ecologiştilor la locale şi parlamentare.

Vă aşteptăm acasă! Este un apel sincer şi plin de adevăr, este crezul meu, este convingerea mea despre cum ar trebui să se implice diaspora în politica românească. Ne dorim unitate naţională şi implicare în regăsirea identităţii de tară, întoarcerea la adevăratele valori creştine ale neamului românesc, care vin doar din Biserica conservatoare a moşilor şi strămoşilor noştri.

Pentru aceasta mă adresez tuturor românilor din diaspora care vor să se implice în această mişcare, care vor să schimbe în sfârşit ceva în politica din România. La ora actuală, aceasta este un faliment complet, fără posibilitatea de a mai putea realiza ceva bun cu aceeaşi clasă politică, cu aceleaşi partide şi aceiaşi oameni care de 30 de ani promit mult şi nu fac nimic.

Clasa politică de azi a reuşit să dezbine familiile românilor, împrăştiindu-i în toată Europa, a distrus economia ţării, a furat tot lemnul pădurilor seculare, şi-a bătut joc de tot ce aveam mai bun, punându-ne eticheta de cea mai coruptă ţară, şi nu în ultimul rând, poziţionându-ne pe un ruşinos ultim loc în orice competiţie din Europa.

Consider că diaspora trebuie să aibă un cuvânt de spus în politica românească, şi-mi doresc să avem pe listele noastre cât mai mulţi români din diaspora.

Partidul Ecologist face românilor din diaspora care vor să se implice o ofertă de nerefuzat. La alegerile locale în localităţile lor de origine, locuri pe listele de candidati, iar pentru alegerile parlamentare, pe listele PER, un număr de 6 poziții eligibile, aferente a 6 regiuni românești.

Deși azi există un număr de reprezentanți ai diasporei în Parlament, noi propunem o reprezentativitate mai largă a diasporei prin această ofertă. În acest fel, diaspora va putea aduce ceea ce a învăţat în Occident, aici, în ţară, unde este mare nevoie de fiecare dintre noi.

Noi nu vă cerem votul, noi vă invităm să vă alăturaţi nouă, celor care am decis să facem acest pas şi care încercăm să aducem schimbarea atât de necesară în acest moment în ţara noastră.

Mulţi dintre românii din diaspora care au venit acasă, deşi au venit în urma promisiunilor făcute de guvernul nostru, au întâmpinat tot felul de obstacole în orice au încercat să facă. Vrem să aveţi în Partidul Ecologist un aliat, şi vă promitem că vom fi alături de voi toţi, la realizarea planurilor de viitor în România. Cred în valoarea celor care au plecat şi acum vor să se întoarcă. Cred în ceea ce pot face pentru ţara noastră cu toate cunoştinţele acumulate cât au fost departe de casă. Avem nevoie de voi acum în consiliile locale, în Parlament şi în partid”, a declarat prim-vicepreşedinte PER, Daniel Constantin Moraru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.