Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima aniversare publică a Regelui Charles: Anna Wintour de la revista Vogue şi scriitorul Ian McEwan, printre personalităţile de onoare

cnn.com
regele charles

Redactorul-şef al revistei Vogue, Anna Wintour, scriitorul Ian McEwan şi imunologul şi geneticianul John Bell au fost numiţi vineri Companioni de Onoare, un ordin limitat la 65 de persoane, pe lista de onoare de la prima aniversare publică a Regelui Charles, relatează Reuters.

Anne Wintour, care este editor al revistei Vogue din SUA din 1988, este una dintre cele mai puternice personalităţi din lumea modei şi o filantroapă care a strâns peste 300 de milioane de dolari pentru Institutul pentru Costume al Muzeului Metropolitan de Artă din SUA, scrie news.ro.

Ian McEwan, care a fost numit în acest ordin pentru serviciile aduse literaturii, este autorul unor romane apreciate, printre care "Amsterdam", "Atonement" (Ispăşire) şi "Enduring Love".

Misiunea de trei decenii a lui John Bell de a construi capacitatea de cercetare în domeniul vaccinurilor la Universitatea din Oxford, unde este profesor Regius de medicină, a fost vitală pentru dezvoltarea vaccinului Oxford/AstraZeneca anti-COVID-19, a motivat guvernul.

Mai mult de 1.000 de persoane au fost recompensate în cadrul onorurilor oferite cu ocazia aniversării regelui pentru servicii aducse în educaţie, sănătate, filantropie şi alte domenii.

Regele Charles, care a fost încoronat în luna mai, îşi va sărbători oficial ziua de naştere sâmbătă, cu parada militară "Trooping of the Colour".

Monarhul, în vârstă de 74 de ani, este născut pe 14 noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.