Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima companie aeriană care își obligă angajații să se vaccineze împotriva COVID-19

Inquam Photos / Octav Ganea
vaccinare

Compania aeriană Delta Air Lines va impune viitorilor săi angajaţi din SUA să fie vaccinaţi împotriva COVID-19, devenind una dintre primele companii importante care impune o astfel de obligaţie, transmite Reuters.

"Orice persoană care se va alătura Delta în perioada următoare, pentru viitorii angajaţi, vom introduce obligativitatea să fie vaccinaţi înainte de a se alătura companiei", a declarat directorul general Ed Bastian într-un interviu acordat joi seara postului de televiziune CNN.

Ed Bastian a precizat că Delta Air Lines nu va introduce obligaţia vaccinării şi pentru actualii angajaţi. Cu toate acestea, directorul general a spus că actualii angajaţi care nu sunt vaccinaţi ar putea să nu lucreze pe zborurile internaţionale, având în vedere cerinţele impuse de alte state cu privire la persoanele care pot intra pe teritoriul lor, scrie agerpres.ro.

"Ştim că vaccinurile sunt cel mai bun instrument pe care îl avem pentru a ne proteja şi a pune capăt pandemiei", a informat compania aeriană Delta într-un comunicat de presă publicat vineri. În acest comunicat obligativitatea vaccinării pentru noii angajaţi este descrisă drept un element important "pe măsură ce afacerile noastre îşi revin iar cererea pentru călătorii cu avionul continuă să crească".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.