Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima decizie a Simonei Halep, după ce s-a calificat în finală la Australian Open: 'Sigur vine, am avut o discuţie'

www.digisport.ro
Simona Halep

Simona Halep a reuşit o performanţă uluitoare la Australian Open. A bătut-o pe Angelique Kerber cu 6-3, 4-6, 9-7 şi se bate pentru trofeu cu daneza Caroline Wozniacki. Mulți români se gândesc la finala de sâmbătă, dar şi la meciul de Fed Cup, cu reprezentativa Canadei, din turul al doilea al Grupei Mondiale II, care se va disputa la Cluj, pe 10 și 11 februarie.

Citește și: Mare atenție! Cum fentează dezvoltatorii imobiliari legea prin programul Prima Casă

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, spune că are încredere în actuala generație a fetelor că este capabilă de a da lovitura în Fed Cup și a confirmat că cea mai bună jucătoare de tenis a lumii va fi prezentă la meciul de luna viitoare, de la Cluj. ”Le-am spus fetelor, încă de acum trei ani, că actuala generație are mari perspective, are potențialul de a câștiga Cupa Federației. Evoluția Simonei din ultimul timp, din ultima perioadă, sigur că ne dă această speranță. Gândiți-vă că acum doi ani ne-a bătut Cehia, cu 3-2 pentru că Plsikova a învins-o pe Simona, la Cluj, gândiți-vă că tot atunci, și tot la Cluj, Germania ne-a învins, după ce Kerber a câștigat cu Simona. Iată că ambele jucătoare au învins-o pe Simona în România. Între timp, Simona a devenit numărul 1 WTA, le-a învins pe cele două jucătoare, este într-un progres continuu și datele problemei se vor schimba”, a spus Cosac.

Citește și: S-a aflat! Care este prețul real pe care Hagi l-a plătit pentru fiul său, Fiorentinei

Sigur, întrebarea principală a fost legată de eventuala prezență a Simonei Halep la meciul cu Canada, așa că George Cosac nu a scăpat și a oferit un răspuns în acest sens. ”Sigur vine, sigur vine, am avut o discuție! Important este că ea a ajuns în vestiar, mi-a răspuns la mesaj, deci ncă este plină de adrenalină. Sunt sigur că se va recupera iar dacă nu o va face 100%, voința de care dă dovadă, ambiția o vor face să intre în teren, să lupte și să uite de toate problemele”, a mai spus Cosac, la DigiSport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.