Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele schimbări anunţate de Alina Gorghiu după ce a devenit preşedinte PNL

gorghiu

Alina Gorghiu a fost aleasă preşedinte al vechiului PNL. Aceasta va conduce noul PNL alături de Vasile Blaga. Prima declaraţie a fostei purtătoare de cuvânt a PNL a fost făcută în cadrul unei conferinţe de presă, imediat după încheierea şedinţei BPN al PNL.

"Am avut o elegantă competiţie. Daţi-mi voie să-l felicit pe colegul meu Ludovic Orban pentru felul în care a înţeles să se raporteze la această competiţie. Indiferent cum era rezultatul, am promis că vom sta la aceeaşi masă. Vom lucra în aceeaşi echipă. Mesajul pe care l-am dat colegilor mei a fost unul de unitate a PNL, unitate care a avut sincope de-a lungul timpului. Am perceput mesajele colegilor mei sper eu corect şi să ştiţi că, spre bucuria mea, se suprapun peste voinţa celor care au ieşit să-şi exercite votul în 16 noiembrie", a declarat Alina Gorghiu.

Noul preşedinte al PNL anunţă o încercare de recredibilizare a partidului, liberalii urmând să primească în rândurile lor oameni de valoare. De asemenea, liberalii vor pune la punct o strategie pentru obţinerea guvernării.

"Mesajul care ţine de o reformă în PNL, de o reformă a instituţiilor statului, de recredibilizare a partidului şi nu numai. O să ne deschidem ca partid, o să acceptăm orice resursă de valoare şi să ştiţi că, dacă s-a discutat despre cât de greu va fi să organizăm PNL, n-am uitat nicio secundă că adversarul nostru politic este PSD şi că vom avea o strategie foarte curând să abordăm inclusiv această parte politică a guvernării extrem de serios. Aş vrea să-i transmit preşedintelui Iohannis că acest partid va fi un partener de încredere al preşedintelui României şi că îşi va continua proiectele începute în campania electorală", a mai declarat Alina Gorghiu, noul preşedinte PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.