Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima ședință a noului Guvern: Ludovic Orban semnează actul și începe marea curățenie

Inquam Photos/ Octav Ganea
Ludovic Orban

Guvernul Ludovic Orban se va reuni miercuri, începând cu ora 12,00, în prima şedinţă, principalul subiect de pe ordinea de zi fiind ordonanţa de urgenţă privind restructurarea Executivului.

Citește și: Mihai Tudose, atac FURTUNOS la adresa lui Victor Ponta: A dat ordin să mă scoată de pe site! Am o veste proastă pentru el


Orban a declarat, luni, că ordonanţa de urgenţă privind restructurarea Guvernului trebuie adoptată într-un termen cât mai scurt. 

Totodată, el le-a cerut miniştrilor Economiei şi Muncii să pregătească un act normativ ca să deblocheze situaţia minerilor de la Paroşeni şi Uricani. 

Luni seara, după depunerea jurământului de învestire în funcţie, noul Guvern a avut o reuniune informală la Palatul Victoria, în cadrul căreia premierul le-a mai cerut miniştrilor să facă un inventar cu problemele stringente. 

"Să vedem foarte clar actele normative care trebuie adoptate în prima şedinţă de Guvern. Domnul ministru al Economiei şi domnul ministru al Muncii să nu uităm de minerii blocaţi în subteran, trebuie prelungită ordonanţa sau, mă rog, adoptată o ordonanţă care să aibă prevederi foarte clare, astfel încât să nu le mai punem în pericol sănătatea şi viaţa. De asemenea, sunt multe acte normative care trebuie pregătite şi adoptate", a declarat Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.