Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima lovitură încasată de noua alianță PNL-USR în Capitală - Scos din cursă deși era favorit, Dan Cristian Popescu va candida independent (surse)

Dan Cristian Popescu

PNL a cedat în fața pretențiilor USR-PLUS, pentru a obține o alianță în Capitală. Astfel, liberalii au renunțat la candidatura lui Dan Cristian Popescu în Sectorul 2, pe care partenerii de la USR îl acuză de colaborare cu PSD, deși acesta era favorit în sondaje. Potrivit unor surse politice, Dan Cristian Popescu nu renunță și urmează să-și anunțe candidatura independentă la Primăria Sectorului 2.

Dan Cristian Popescu ar putea fi susținut neoficial și de o mare parte din Filiala PNL Sector 2, condusă de Monica Anisie, unde există mari nemulțumiri legate de faptul că Popescu a fost înlăturat pentru a-i face loc în postura de candidat anonimului Radu Mihaiu.

Cu Popescu scos din joc de PNL-USR, favorit în sondaje este Neculai Onțanu, fost primar al sectorului, în prezent susținut de PPU-sl, partid care s-a aliat cu PSD. Neculai Onţanu a condus sectorul 2 din anul 2000 până în primăvara anului 2016, când a fost arestat preventiv într-un dosar de corupţie. Fost membru PSD și UNPR, Onțanu a scăpat de acuzații pentru că faptele s-au prescris.

Fost deputat PNL în mandatul 2012-2016, Dan Cristian Popescu a fost în ultimii 4 ani viceprimar al Sectorului 2. Chiar și după ce s-a anunțat oficial că locul de candidat în sectorul 2 va reveni USR, Popescu a fost lăudat de lideri ai PNL din București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.