Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima REACȚIE din PSD la DEZMINȚIRILE lui Augustin Lazăr: 'Abjecția acestui personaj sinistru mă face să am mari îndoieli'

PSD
PSD sigla

Prima reacție din PSD după conferința de presă susținută de procurorul general Augustin Lazăr, în care acesta a dezmințit o parte din acuzațiile privind trecutul său ca și procuror înainte de 1989. Lazăr susține că nu a avut nicio legătură cu Securitatea și a cerut public scuze deținuților politici persecutați de regim.

"Nu am lovit copilul cu pumnul în plex!" ...Așa jura Băsescu pe Biblie, în fața națiunii, când de fapt toată lumea văzuse secvența în care lovise un copil cu dosul palmei peste față. "Nu am fost colaborator al Securității!" ...Așa spune Sinistrul Lazăr, în condițiile în care nu despre asta vorbim, ci despre faptul că a propus doi ani la rând, ca Președinte de Comisie la Aiud, NEELIBERAREA dizidentului anticomunist TORTURAT Iulius Filip.

Citește și: Sorin Ovidiu Vîntu, atac EXPLOZIV la adresa Laurei Codruța Kovesi: 'Această individă a executat, fără crâcnire, toate comenzile pe care le-a primit'

Abjecția acestui personaj sinistru mă face să am mari îndoieli cu privire la faptul că suntem colegi de specie!

P.S. Nedebordând, pe lângă bun-simț, nici de deșteptăciune, spre final s-a scăpat și a recunoscut că cei ca Iulius Filip erau ținuți separat de Securitate... Deci știa foarte bine pe cine NU propunea pentru ELIBERARE CONDIȚIONATĂ!Ț, scrie deputatul PSD Liviu Pleșoianu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.