Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție din PSD după atacul lui Iohannis: 'Parcă e mai degrabă o problemă medicală'

Inquam Photos / Octav Ganea
serban nicolae

Senatorul PSD Șerban Nicolae a reacționat dur după ce Klaus Iohannis a atacat Guvernul Dăncilă și PSD, spunând că are „probleme serioase medicale”.

„În mod cert este o situație politică din ce în ce mai îngrijorătoare. În privința dlui Iohannis, parcă e mai degrabă o problemă medicală și o spun cu toate seriozitatea. Mi-e greu să cred că poate fi atât de ridicol și să spună astfel de minciuni.”, a spus Șerban Nicolae, într-o intervenție la Antena3.

Cât despre reacția președintelui la decizia amânării votului în plenul Senatului cu privire la solicitarea DNA în cazul lui Călin Popescu Tăriceanu, Șerban Nicolae că „nu există așa ceva”.

„Suntem în termenul de două săptămâni solicitat de Comisia Juridică, nu vorbesc de faptul că sunt mii de file, nu sunt 30 de file cum a avut decizia CCR pentru care Iohannis a cerut o lună de citire, e vorba de 136 de oameni care ar trebui să vadă câteva mii de file pentru a lua o decizie prin vot, în cunoștință de cauză. Nu o să dureze cu lunile, dar să faci o asemenea afirmație absolut halucinantă înseamnă că e ceva grav, e ceva, undeva, o dereglare gravă în mecanismul de rațiune.

Văd o disperare absolut halucinantă a dlui Iohannis, cred că e greu de imaginea ce ar putea să mai inventeze (...) bănuiesc că este marcat doar de disperarea că Guvernul PSD-ALDE în numele României preia președinția Consiliului UE și că ar face orice, nu m-ar mira să îl vedem făcând un spectacol nud pe vreun stâlp, să facă ceva mai grav, să facă orice ca să blocheze acest lucru.
Ieșim din orice logică, bun simț, rațiune suportabilă. Este, de fapt, o lume proprie a dlui Iohannis, că de-aia am spus că mă gândesc foarte și nu vreau să fiu deloc ironic, că ar putea sa fie chiar o problemă medicală. E o opinie, dar mă îngrijorează, vă spun la modul cel mai sincer, nici măcar Basescu care era abuziv și aberant nu-și permitea să spună cu atâta nonșalantă o inepție ușor verificabilă, cum că Senatul a amânat până în februarie o decizie în cazul Tăriceanu, nu există așa ceva.”, a mai spus senatorul PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.