Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție din PSD, după ce au aflat că organizează mitingul în același timp cu LGBT

miting PSD

Vicepreședintele PSD Adrian Țuțuțianu consideră că organizarea mitingului de susținere a guvernului Dăncilă în aceeași zi cu marșul Bucharest Pride nu reprezintă o problemă, cele două activități fiind diferite, care nu vor genera probleme de ordine publică.

Citește și: Gabriela Firea detonează BOMBA: 'Cel puțin ȘAPTE parlamentari au semnat, în prezența lui Liviu Dragnea, adeziuni la PSD'

”Cred că este o dată (9 iunie - n.r.) potrivită din perspectiva a ceea ce urmează. Probabil că vom avea o moțiune de cenzură și cred că este bine să ne exprimăm pe tema susținerii guvernului și în această modalitate. În al doilea rând, după data de 9 (iunie - n.r.) se apropie vacanțele și totdeauna din sfâșitul lui iunie până în septembrie e mai greu să faci asemenea activități”, a declarat vicepreședintele PSD Adrian Țuțuianu, informează Mediafax.

El a mai spus că nu consideră o problemă faptul că tot pe 9 iunie va avea loc marșul Bucharest Pride.

”Cele două activități sunt diferite, pot avea loc în locații diferite și nu cred că pot genera vreo problemă legată de ordine publică, de siguranță publică”, a adăugat social-democratul.

Marșul Bucharest Pride, de susținere a comunității LGBT, va avea loc sâmbătă, 9 iunie, începând cu ora 17.30, în Piața Victoriei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.