Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție din PSD, după ce Mihai Chirica, primarul Iașiului, a zis că va da cu artificii dacă moare Liviu Dragnea: 'Să-şi învingă demonii ce îl torturează'

agerpres.ro
dragnea chirica

Liderul filialei municipale a PSD Iaşi, Marius Ostaficiuc, susţine, referindu-se la criticile primarului Mihai Chirica după ce Poliţia a interzis focul de artificii la zilele oraşului, că este o perioadă în care "diavolul îi încearcă mai abitir pe unii" şi că Iaşiul are un edil "foarte tulburat". "Aşteptăm, cu răbdare şi credinţă, ca rătăcirile de acest fel să înceteze, iar domnul primar să-şi învingă demonii ce îl torturează. Să ne rugăm, aşadar, pentru fratele Chirica!", spune Ostaficiuc. Chirica a declarat că va da cu artificii la moartea lui Liviu Dragnea.

Marius Ostaficiuc a scris, pe pagina sa de Facebook, că "manifestările nervoase ale primarului Iaşiului sunt unice în politica românească, dar şi şocante, prin violenţă şi patimă".

Citește și: S-a aflat! Ce salariu încasează realizatorul Rareș Bogdan și ce studii a urmat, de fapt, acesta

"Până şi în politică, există o limită dincolo de care nu se trece. Moartea, răul fizic al adversarilor politici, ura viscerală ţin mai degrabă de un discurs de tip mafiot, decât de primarul Iaşului, oraş prin excelenţă cultural şi adânc spiritualizat. Ne-am fi aşteptat ca experienţa înalt religioasă a ultimelor zile, când Iaşiul a devenit centru al întregii ortodoxii, să lase altfel de urme asupra psihicului lui Mihai Chirica. Ne-am fi aşteptat ca Sfânta Parascheva să-l ajute şi pe primarul nostru, aşa cum face cu toţi cei ce se închină la moaştele ei în aceste zile binecuvântate. În schimb, ne trezim cu un edil foarte tulburat, care anunţă în presa naţională că va face focuri de artificii la moartea adversarilor săi politici", afirmă liderul filialei municipale Iaşi a PSD.

El adaugă că "manifestări iraţionale s-au mai văzut de-a lungul timpului în apropiere de racla Sfintei, fiind o perioadă în care diavolul îi încearcă mai abitir pe unii".

Citește și: Gabriela Firea face o nouă rectificare bugetară! De unde va tăia bani și unde vor fi realocați aceștia

"Aşteptăm, cu răbdare şi credinţă, ca rătăcirile de acest fel să înceteze, iar domnul primar să-şi învingă demonii ce îl torturează. Să ne rugăm, aşadar, pentru fratele Chirica!", mai scrie pe reţeaua de socializare şeful social-democraţilor din municipiul Iaşi, Marius Ostaficiuc.

Primarul Mihai Chirica a declarat, luni seară, că interzicerea focului de artificii la Sărbătorile Iaşiului de către Poliţie reprezintă o "presiune politică nepermisă", adăugând că ieşenii se vor bucura de concert şi poate, cât mai curând, şi de un foc de artificii.

Citește și: Sorina Matei, ironizare fară precedent la adresa președintelui Klaus Iohannis : ‘Mai are puțin și se calcă singur pe pantofi’

"Asta chiar dacă trebuie să tragem din Teleorman, o să tragem şi de acolo. Vom fi aici şi după ce moare Dragnea şi dispar toate lichelele", a spus Chirica, adăugând că, la dispariţia fiecărui lider neocomunist din România, el va face, din salariul său, un mic foc de artificii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.