Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacţie a DNA după ce s-a anunţat că i se va muta sediul: Ce spun procurorii

Cei de la Direcţia Naţională Anticorupţie reacţionează pentru prima dată după ce s-a anunţat posibilitatea schimbării sediului instituţiei.

Detalii aici: DNA se bagă între partide: Procurorii și-au găsit sediu și se mută la hotel

Direcţia Naţională Anticorupţie nu a primit o informare oficială prin care să se confirme că DNA ar fi instituţia publică pentru care Guvernul a alocat, marţi, sediul hotelului Triumf din Capitală, au declarat oficiali din DNA pentru news.ro. Potrivit surselor citate, DNA nu a primit până în momentul transmiterii acestei ştiri, o informare din partea Guvernului prin care să se răspundă cu privire la una dintre solicitările adresate în 9 martie, respectiv cea privind alocarea unui spaţiu suplimentar.

Citeşte şi: Încă o demisie de răsunet din PRU

În 9 martie, DNA anunţa, printr-un comunicat, care ar fi necesităţile instituţiei pentru implementarea deciziei Curţii Constituţionale privind interceptările telefonice. Între alte menţiuni, DNA arăta, la acel moment, că este necesară ”atribuirea/achiziţia unui sediu secundar pe raza municipiului Bucureşti în proximitatea sediului central al DNA (suprafaţă utilă de minim 1.000 - 1.500 mp şi loc de parcare pentru minim 10 autovehicule) - cost estimat de aproximativ 4.000.000 euro sau 180.000 euro/an”. Hotelul Triumf va deveni sediu pentru o instituţie publică, a decis Guvernul în şedinţa de marţi, un potenţial chiriaş fiind DNA. Guvernul a hotărât, marţi, printr-o ordonanţă de urgenţă, transferul Hotelului Triumf din proprietarea privată în proprietatea publică a statului, ”în vederea utilizării lui ca sediu pentru una din instituţiile publice cu nevoi stringente de spaţiu sau condiţii necorespunzătoare pentru a-şi desfăşura activitatea în parametrii de normalitate”.

Citeşte şi: Klaus Iohannis a ajuns la Consiliul European: Ce declarații a făcut președintele / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.