Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima REACŢIE de la Bruxelles în scandalul interzicerii lui Rogozin în România: 'A fost o PROVOCARE'

parlamentul european

Oficialii de la Bruxelles au reacţionat dur în scandalul iscat după ce autoritățile române i-au interzis, vineri, vicepremierului rus, Dmitri Rogozin, să pătrundă în spațiul aerian românesc în tentativa sa de a ateriza pe aeroportul din Chișinău. Vicepreședintele Parlamentului European, Ioan Mircea Paşcu, susţine că întreaga acţiune a lui Rogozin a fost o provocare, "un incident care să îi permită să acuze încă o dată România", potrivit unui mesaj postat de jurnalistul Radu Tudor pe blogul personal.

Citeşte şi: Dezvăluire incendiară! Ce MESAJ VIOLENT ar fi avut, de fapt, Rogozin pentru români

"Eu cred că toată tevatura cu interdicția survolului lui Rogozin spre Transnistria a fost o PROVOCARE! El mai încercase o dată în trecut şi a pățit același lucru. Mizând pe faptul că se va întâmpla la fel, a forțat lucrurile, ca să poată să îi amenințe din nou pe "nenorociții" de români! În plus, fiind vorba de evenimentele de acum 25 de ani din Transnistria, provocate de separatiștii sprijiniți de Moscova, dar puse în cârca Moldovei şi României, dădea "bine" să creeze un incident care să îi permită să acuze încă o dată România. Să ne păstrăm în continuare calmul şi … capul!", a spus Ioan Mircea Pașcu.

Citeşte şi: Întâlnire de grad ZERO la Guvern. Premierul Tudose, intervenţie de URGENŢĂ în cazul românilor EXPLOATAŢI în Spania .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.