Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima sa prezenţă pe scenă după scandalul hărţuirilor sexuale - Placido Domingo va cânta la Festivalul de la Salzburg

Nbcnews.com
placido domingo

Tenorul spaniol Placido Domingo a ajuns la Festivalul de la Salzburg, unde duminică va urca pe scenă şi ca cânta pentru prima oară într-un spectacol de operă, de la apariţia acuzaţiilor de hărţuire sexuală lansate împotriva sa în urmă cu o săptămână, relatează miercuri EFE potrivit Agerpres.

După cum au confirmat EFE surse ale prestigiosului festival de opera, muzică şi teatru care se desfăşoară în fiecare an în oraşul austriac Salzburg, Placido Domingo va cânta "cum era prevăzut" în opera 'Luisa Miller'', de Verdi, la 25 august.

Cu toate biletele vândute pentru prima reprezentaţie şi încă disponibile pentru cea de-a doua, din data de 31 august, spectacolul de operă este dirijat de James Conlon şi interpretat de Roberto Tagliavini, Piotr Beczala, Yilia Matochkina, Nino Machaidze, Cecilia Molinario, John Relyea şi Placido Domingo.

Soprana georgiană Nino Machaidze a postat pe contul său din reţelele de socializare imagini după prima repetiţie în care este văzută alături de Placido Domingo şi de alţi artişti care iau parte la spectacol.

Legendă a operei şi vedetă de renume mondial a muzicii clasice, Placido Domingo a fost acuzat săptămâna trecută de opt cântăreţe şi o balerină de hărţuire sexuală.

În faţa acestor acuzaţii artistul spaniol a spus că a crezut întotdeauna că toate "interacţiunile şi relaţiile" sale cu femeile au fost "binevenite şi consensuate"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.