Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima vedetă din România infectată cu coronavirus: 'Am văzut moartea cu ochii. Am crezut că fac un atac cerebral!'

Foto Facebook
roxana marinescu

Roxana Marinescu este prima vedetă din România diagnosticată cu COVID-19. Fostul „iepuraș” Playboy a povestit despre clipele de coșmar prin care a trecut din momentul în care a aflat că este infectată.

Totul a debutat, în urmă cu câteva zile, cu insuficiență respiratorie, simptom care a determinat-o pe Roxana Marinescu să sune la salvare. Vedeta a ajuns la un Matei Balș, unde a fost testată pentru COVID-19, test care a ieșit pozitiv. Ulterior, fosta vedetă Playboy și fostă prezentatoare de rubrică meteo, a povestit în amănunt momentele de coșmar prin care a trecut atât până să fie diagnosticată, cât șidupă ce a primit vestea că este infectată cu noul coronavirus.

"Sunt foarte mulți oameni care nu înțeleg gravitatea situației și foarte mulți care încă susțin că este un circ mediatic. Mulți mă întreabă dacă este o glumă. Ei nu cred că eu am așa ceva și nu cred, mai ales, că te poate lovi chiar pe tine. Eu nu credeam că voi lua așa ceva niciodată", a povestit Roxana Marinescu, live, pe pagina de Facebook a Oanei Turcu, potrivit viva.ro.

Citește și: Mircea Coșea SEMNALEAZĂ: 'România e în momentul în care recuperarea economică va fi EXTREM de grea. Trebuie să înceapă o relaxare'

„Am călătorit în perioada 16-20 martie în Grecia, cu soțul și cel mic. În moemntul în care ne-am întors am stat destul de izolați. Am ieșit doar pentru strictul necesar, la cumpărături. Dar, era totul steril la noi în casă, având în vedere că soțul meu este medic. Nu s-a pus problema de așa ceva.

Pe 3 aprilie, am început să simt o stare de oboseală acută, după care am avut un atac de panică în timp ce făceam sport. Am stat așa câteva zile, crezând că o să îmi treacă, iar pe data de 5 am chemat ambulanța. Mi-a fost frică de un atac de cord.

Nu m-am gândit nici măcar o clipă că voi fi testată de COVID, chiar dacă știam că am călătorit, nu m-am gândit că se va ajunge atât de departe. Cei de la ambulanță mi-au făcut fișa, respiram puțin greu și am auzit cum ziceau că voi fi transportată la spital.

La ora 11 seara, am ajuns aici. M-au examinat și au constatat că sunt OK, plămânii funcționau bine, respirația era deja foarte bună. Mi-au și spus că nu am niciun simptom de coronavirus, dar că voi fi testată pentru că am călătorit.

Citește și: SALVARE NEAȘTEPTATĂ pentru românii aflați în șomaj tehnic: COMPANIILE care preiau muncitorii trimiși acasă

După ce m-au adus acasă, a doua zi am sunat să aflăm rezultatul. M-au sunat ei pe data de 7 și m-au anunțat că testul a ieșit pozitiv. Am simțit că înnebunesc!

Eram ferm convinsă că nu mi se poate întâmpla mie. Dar, în momentul în care ajungi aici vezi că situația stă diferit. Începi să vezi cu alți ochi totul, înțelegi gravitatea situației, realizezi că unele lucruri nu le-ai făcut tocmai corect', a mărturisit Roxana Marinescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.