Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primar PNL acuză: Toţi susţinătorii lui Ludovic Orban, EXECUTAȚI de Gheorghe Flutur. Au fost eliminați din delegația de la Congres

Digi24
Gheorghe Flutur

Primarul din Bosanci, județul Suceava, susține că președinte Organizației Județene - Gheorghe Flutur - a eliminat din delegația pentru Congresul Național Liberal din 25 Septembrie toți simpatizanții lui Ludovic Orban și a interzis prezența unor președinți de organizații locale de a participa la moțiune.

„-Domnule Președinte KLAUS IOHANNIS

-Domnule Președinte Al Partidului Național Liberal Ludovic Orban și stimați membri ai PNL

Cu regret vă anunț că astăzi la Suceava președintele Organizației Județene Gheorghe Flutur, încins în ,,Festivalul dictaturii” , nu cel al democrației, cum îl numea într-un discurs la Iași, a eliminat din delegația pentru Congresul Național Liberal din 25 Septembrie toți simpatizanții domnului Orban și a interzis prezența unor președinți de organizații locale de a participa la moțiune.

Domnule Flutur vă amintesc că, conform Statutului PNL, PNL urmărește respectarea valorilor universale ale libertății și demnității umane , a principiilor democrației constituționale, asigură dreptul la libera exprimare și la consolidarea democrației. (ART.5)”, a scris Miron Neculai pe Facebook.

Primarul susține că „fără discriminări sau privilegii, membri PNL, pot să își exprime liber opiniile cu privire la opțiunile politice ale partidului, la activitatea organismelor de conducere ale acestuia și a reprezentanților partidului în funcții numite sau alese, să aleagă, să candideze și să fie aleși.(ART.24).  Acest drept a fost luat nu numai unor simpli membri , ci și unor președinți de organizații care au obținut în jur de 70 % la alegerile prezidențiale și locale!”

”,Doamne iartă-l că nu știe ce face”, a încheiat primarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.