Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primar PNL din Capitală anunță concedieri la stat

concedieri

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, anunţă un proiect de hotărâre care vizează concedieri la instituții aflate în subordine.

Într-o postare pe Facebook, Ciprian Ciucu precizează că fiecare angajat al Primăriei Sectorului 6 "trebuie să se implice şi să performeze", dar şi că în prezent nu este mulţumit de activitatea Poliţiei Locale.

"Astăzi am publicat noua organigramă a Poliţiei Locale Sector 6. Vor fi mai puţin cu circa 85 de posturi. Cei mai mulţi poliţişti locali vor intra la testare, probe de cunoştinţe şi abilităţi fizice. Vor rămâne în Poliţia Locală doar cei dedicaţi funcţiei, cei care îşi înţeleg rolul. Nu sunt mulţumit de Poliţia Locală, se mişcă mai bine decât în urmă cu 6 luni, dar tot nu sunt mulţumit. Poliţistul local trebuie să fie prezent şi atent la tot ce se întâmplă în jurul lui, să se implice, să observe şi să ia măsuri atunci când identifică un teren lăsat de izbelişte, când un dezvoltator imobiliar nu respectă normele de mediu şi ori de câte ori situaţia o impune. Poliţiştii locali care rămân la bord vor fi bine formaţi profesional iar activitatea le va fi monitorizată permanent", a adăugat Ciucu.

Potrivit acestuia, la nivelul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului sunt vizate măsuri de restructurare şi reorganizare, precum şi de implementare a unor standarde de costuri pentru fiecare serviciu.

"Deja am demarat procesul de restructurare şi am reuşit performanţa de a scutura schema de cca. 130 de posturi fără a desfiinţa niciun serviciu social. Nu ne oprim aici, în a doua etapă vom implementa standarde de costuri pe fiecare serviciu social, pentru că acum unele servicii sunt cu două ori sau chiar trei ori peste standardele de cost ale Ministerului Muncii. De asemenea, deja facem o analiză de eficacitate şi vor rămâne şi vom insista pe acele servicii sociale cu adevărat necesare dedicat grupurilor defavorizate, persoanelor cu handicap, familiilor şi copiilor aflaţi în sărăcie şi în risc de sărăcie şi a bătrânilor fără posibilităţi", a menţionat edilul.

Ciucu a adăugat că a fost desfiinţată Direcţia de Administrare a Fondului Locativ, "o instituţie de 50 de persoane care nu îşi justifica existenţa, bugetul şi contractele şi care acum face aceeaşi treabă cu circa o treime din personal".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.