Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primar prins în flagrant luând 40.000 lei mită

cl_techirghiol_-__Adrian_Stan

cl_techirghiol_-__Adrian_StanPrimarul orașului Techirghiol, Adrian Stan, a fost reținut de DNA după ce a fost prins n flagrant primind 40.000 de lei mită de la un om de afaceri.

Potrivit unui comunicat remis de către DNA, banii au fost primiți de la un om de afaceri care avea contracte cu primăria și reprezentau 4% dintr-o factură care urma să fie achitată de Primăria Techirghiol.

La data de 13 octombrie 2015, inculpatul Stan Adrian a pretins de la omul de afaceri sumele de 40.000 lei și respectiv 64.000 lei, reprezentând un procent de aproximativ 4% din facturile de 1.100.000 lei și respectiv 1.600.000 lei, care urmau să fie emise de societatea denunțătorului în temeiul aceluiași contract și achitate de Primăria orașului Techirghiol.  În baza acestei înțelegeri, la data de 23 octombrie 2015, inculpatul Stan Adrian a primit de la aceeași persoană suma de 40.000 lei, ocazie cu care s-a procedat la constituirea infracțiunii flagrante.”, se arată în comunicatul DNA.

Adrian Stan va fi prezentat mâine instanței cu propunere de arestare preventivă pentru luare de mită în formă continuată.

Sursa foto: ziuaconstanta.ro

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.