Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primar PSD, mai bogat cu peste 50.000 de euro. Controverse legate de cum a dobândit mica avere

www.wall-street.ro
bani cadou

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a prezentat noua declaraţie de avere în care apar mai multe modificări importante. După ce în luna mai s-a căsătorit cu fosta sa colegă din Primăria Iaşi, Cristina Popa, edilul a anunţat şi valoarea darului de nuntă.

Potrivit noii declaraţii de avere, Mihai Chirica a adăugat în bugetul familiei un dar de nuntă de 57.000 de euro. Suma este consistentă în condiţiile în care la evenimentul din luna mai au participat doar prieteni apropiaţi şi rudele celor doi miri. Faţă de declaraţia de anul trecut, edilul a mai adăugat, pe lângă trei terenuri şi o locuinţă de 70 de metri pătraţi, încă un apartament de 72 de metri pătraţi, cumpărat de noua sa soţie în 2014. Edilul a mai câştigat şi 5.000 de euro din închirierea unei locuinţe dintr-o zonă centrală a oraşului. Noua sa soţie a lucrat o perioadă în Primăria Iaşi, acolo unde s-au şi cunoscut, dar ulterior a părăsit instituţia pentru un job în mediul privat. Cu toate acestea, în noua declaraţie de avere nu se precizează nimic despre veniturile Cristinei Popa. Chirica este la al treilea mariaj, iar căsătoria a avut loc în mai 2017, la Târgu Neamţ, acolo unde locuieşte mama Cristinei Popa.

Citeşte şi:  DOCUMENT OFICIAL: A III-a chemare a procurorului-șef al DNA la Comisia parlamentară specială de anchetă a alegerilor prezidențiale din 2009

Şi în noua declaraţie de interese a edilului apar modificări. Dacă anul trecut menţiona trei funcţii de conducere în cadrul PSD, respectiv „vicepreşedinte naţional“, „şef organizaţia municipala PSD Iaşi“ şi „şef organizaţia judeţeană PSD Iaşi“, în acest an Chirica a completat doar: „membru PSD România“. Chirica a rămas fără funcţii după mai multe ieşiri publice critice la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, scrie ziarul Adevărul.

Citeşte şi: Liberalii, set de întrebări către Carmen Dan despre RELAŢIA cu Liviu Dragnea .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.