Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii, set de întrebări către Carmen Dan despre RELAŢIA cu Liviu Dragnea

PNL

Contrariat de recentele dezvăluiri făcute de Rise Project, dar şi de scandalul iscat ulterior, deputatul PNL Ovidiu Raeţchi lansează pe pagina sa de Facebook o serie de întrebări către ministrul de Interne, Carmen Dan. Liberalul susţine că a venit momentul ca ministrul să ofere lămuriri cu privire la anumite aspecte ce privesc relaţia ei cu liderul PSD, Liviu Dragnea.


"Întrebările pe care i le putem adresa acum, în mod public, doamnei ministru de Interne Carmen Dan:

1. Este adevărat că preluarea de către domnia sa a controlului exclusiv asupra DGPI, scoțând din joc alți actori relevanți în stat, s-a făcut pentru a mușamaliza o serie de rapoarte interne ale serviciului secret al MAI privind activitatea lui Liviu Dragnea in Teleorman și relația acestuia cu firma Tel Drum?

2. Este adevărat că aducerea domniei sale din Teleorman si numirea în funcția de ministru de Interne s-a făcut tocmai având în vedere acest obiectiv?

3. Cunoaște doamna Carmen Dan, în baza vechii sale relații de colaborare cu domnul Liviu Dragnea, raporturile acestuia cu firma Tel Drum?", scrie liberalul pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Liderul PSD, comparat cu Recep Erdogan după scandalul RiseProject: 'Dragnea încearcă să intimideze presa de opoziţie' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.