Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENT OFICIAL: A III-a chemare a procurorului-șef al DNA la Comisia parlamentară specială de anchetă a alegerilor prezidențiale din 2009

kovesi comisie

Comisia parlamentară de anchetă pentru alegerile prezidenţiale din 2009 a lansat OFICIAL o nouă invitație către procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, de a se prezenta la lucrările comisiei, asta după ce a refuzat în două rânduri.

Preşedinta comisiei parlamentare, Oana Florea, i-a transmis procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, o citaţie prin care o invită să se prezinte luni, 10 iulie 2017, la orele 11.30, la Parlament.

Potrivit cererii oficiale, parlamentarii solicită şefei DNA să "pună la dispoziţia Comisiei informaţiile care vor fi solicitate de către membrii comisiei parlamentare".

Pentru a-i demonstra că are obligaţia să se prezinte în faţa Comisiei de anchetă, Oana Florea îi subliniază Laurei Codruţa Kovesi şi faptul că  decizia CSM invocată de şefa DNA pentru a refuza invitaţia nu are aplicabilitate. În schimb, menţionează şefa comisiei, sunt valabile dispoziţiile CCR prin care s-a stabilit că prevederile Regulamentului Camerei Deputaţilor sunt constituţionale.

Pe de altă parte, preşedinta Comisiei a ţinut să menţioneze că este "obligaţia morală a oricărei persoane de bunăcredinţă care are cunoştinţe ori deţine mijloace de probă" să le comunice comisiei.

Citeşte şi: Liberalii, set de întrebări către Carmen Dan despre RELAŢIA cu Liviu Dragnea .

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.