Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primărița dansatoare a demisionat

O primăriță a PDL uimea internetul în urmă cu 4 ani când dansa, cu eșarfa tricoloră la gât, ca Michael Jackson! Un clip cu mișcările sale lascive a devenit viral pe internet, iar în 2012, Frusinea Ghinea mai câștiga un mandat de primar.

După două mandate, se pare că Ghinea s-a săturat de primărie. După ce a demisionat din PDL, Frusina Ghinea a demisionat și de la primăria localități Movila Banului. Ea a notificat atât Consiliul Local, cât și Instituția Prefectului, asupra acestei decizii, pe care a motivat-o invocând probleme de sănătate.

Prefectura nu a emis, însă, ordinul de încetare a mandatului primarului demisionar. „Și-a dat demisia, dar nu s-a emis ordinul de prefect. A făcut o solicitare către Consiliul Local în care spune că demisionează din motive de sănătate. Ne-a a trimis și nouă o adresă, că a informat Consiliul Local. Însă, în continuare, potrivit legii, trebuia făcut un referat de către secretarul comunei, prin care ni să ni se aducă la cunoștință ce s-a întâmplat acolo, în vederea emiterii ordinului încetării de drept a mandatului înainte de termen. Am făcut vreo două adrese către ei, dar nu avem încă un răspuns, așteptăm adresa de la Primărie în vederea emiterii ordinului”, a spus prefectul de Buzău, Maria Buleandră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.