Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primări Hunedoara, amendată de Garda de Mediu pentru gunoaiele abandonate la marginea localității

garda de mediu

Primăria Hunedoara a primit din partea Gărzii de Mediu o amendă de 15.000 de lei, din cauza unor deșeuri abandonate la marginea localității, în timp ce operatorul de salubritate a primit avertisment, ptrivit Mediafax.

Citește și: Propunere inedită a unui deputat USR:’Trebuie să dispară’

„În urma unei postări distribuite pe Facebook care conține imagini și filmări din municipiul Hunedoara, din care reiese că pe un amplasament aflat la marginea localității sunt abandonate deșeuri vegetale și deșeuri inerte, Comisariatul Județean Hunedoara al Gărzii Naționale de Mediu s-a autosesizat imediat și a demarat un control în zona respectivă. Echipa de comisari a constatat faptul că aspectele semnalate se confirmă, în sensul că operatorul de salubritate desemnat pentru colectarea deșeurilor stradale și a deșeurilor vegetale a abandonat aceste deșeuri pe un amplasament neautorizat. Totodată, s-a constatat că pe acest amplasament se aflau și deșeuri municipale amestecate, dar deșeurile vegetale reprezentau cca 80% din întreaga cantitate existentă”, anunță Garda de Mediu.

Citește și: A ieșit la iveală! Ce pensie primește Vasile Ciurchea, noul director CNAS

Comisariatul Județean Hunedoara al Gărzii Naționale de Mediu a dat o amendă de 15.000 de lei UAT Hunedoara, iar operatorul de salubritate a scăpat cu un avertisment.

Citește și: Acuzații grave: ‘A plătit galeria să dea cu petarde’

Primăria Hunedoara trebuie să elimine depozitele necontrolate de deșeuri identificate în timpul controlului, să caute spații pentru depozitarea deșeurilor din construcții și demolări și să intensifice controalele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.