Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria a decis să se reia cursurile și în școala din București în care mai mulți profesori s-au infectat cu noua tulpină de coronavirus

GAL
scoala clasa elevi

Şcoala nr. 28 din Capitală, la care au fost depistate cazurile cu noua tulpină de coronavirus, se va deschide luni, anunţă primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

"DSP-ul m-a asigurat că situaţia a fost ţinută sub control şi că nu există niciun risc suplimentar în această unitate de învăţământ", precizează edilul, într-o postare, vineri seara, pe Facebook.

Citește și: Florin Roman îl pune la punct pe Claudiu Năsui: ‘Nu poți să conduci o țară doar prin postări pe Facebook. Vă recomand o cafea tare și rezolvați această problemă’

De asemenea, potrivit acestuia, Şcoala nr. 31, unde erau probleme cu furnizarea agentului termic, "a primit de azi căldură în calorifere".

"Termoenergetica a urgentat rezolvarea avariilor de pe traseul respectiv astfel încât elevii să fie primiţi în condiţii bune. Într-o pandemie nimic nu poate fi bine, dar având în vedere circumstanţele vreau să felicit directorii şi cadrele didactice pentru modul în care s-au pregătit", mai scrie primarul.

Citește și: Atac devastator la adresa Guvernului: ‘Pentru asta au fost votați? Să vândă România bucată cu bucată, activ cu activ?’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.