DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Primăria București construiește patru grădiniţe şi a patru afterschool-uri

Basilica.ro
Grădiniță 8 martie copil desen

Consiliul General al Capitalei a adoptat, în şedinţa de marţi, două proiecte care vizează transmiterea către Consiliul Local Sector 2 a documentaţiilor tehnico-economice pentru construirea a patru grădiniţe cu opt grupe, iar Consiliului Local Sector 5 a documentaţiilor tehnico-economice aferente construirii a patru corpuri cu destinaţia de afterschool, anunță Agerpres.

Astfel, se aprobă transmiterea de către Municipiul Bucureşti a documentaţiilor tehnico-economice faza "Studiu de fezabilitate, proiect tehnic, documentaţie tehnică de obţinere a autorizaţiei de construire, detalii de execuţie, asistenţă tehnică" aferente obiectivului de investiţii "Construire patru grădiniţe cu opt grupe, în incinta unităţilor şcolare din Sectorul 2".

Acestea ar urma să fie realizate la adresele: str. Periş nr. 27, str. Pescăruşului nr. 124, str. Sportului nr. 21, str. Ştiucii nr. 54.

În raportul de specialitate se reaminteşte că aceste obiective de investiţii au fost preluate de către Municipalitate de la Primăria Sectorului 2, iar în aprilie 2018 a fost încheiat cu Compania Municipală Dezvoltare Durabilă un contract de servicii privind elaborarea documentaţiei tehnice pentru construirea celor patru grădiniţe. După finalizarea contractului de servicii şi recepţia documentaţiilor tehnice aferente s-a constatat imposibilitatea demarării lucrărilor de execuţie, din cauza diminuării alocărilor bugetare, proiectele în cauză fiind stagnate în prezent.

Totodată, în baza celui de-al doilea proiect, se aprobă transmiterea de la Municipiul Bucureşti către Consiliul Local Sector 5 a documentaţiilor tehnico-economice aferente construirii a patru corpuri noi şi extinderii altui corp de clădire, cu destinaţia de afterschool. Acestea ar urma să fie realizate în cadrul şcolilor gimnaziale nr. 127, nr. 134, nr. 103, a Liceului Teoretic 'Ion Barbu' şi a Liceului Teoretic 'Ştefan Odobleja'. Şi aceste obiective de investiţii au fost preluate de la Primăria Sectorului 5, iar Compania Municipală Dezvoltare Durabilă a elaborat documentaţia tehnică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.