Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Capitalei: 262 de utilaje împrăştie materiale antiderapante pe arterele din Bucureşti

Gabriel Boholț/Radu Dina
deszapezire

Primăria Capitalei anunță, miercuri seara, că va continua, în timpul nopții, acțiunile de combatere a poleiului în toate sectoarele din București, după ce Administrația Națională de Meteorologie a prognozat precipitații mixte și posibilitatea formării de polei, anunță MEDIAFAX.

După prognoza transmisă de ANM, care anunţa pentru Bucureşti precipitaţii mixte şi posibilitatea formării poleiului, Primăria Capitalei a transmis că pe parcursul nopţii vor continua acţiunile de combatere a poleiuliu în toate sectoarele Bucureştiului.

Citește și: Liderul AUR, George Simion va iniția suspendarea președintelui: Un președinte trebuie să fie un mediator, nu trebuie să fie un competitor electoral

„Potrivit raportărilor operatorilor de deszăpezire, se va acţiona cu un număr total de 262 utilaje multifuncţionale, care vor împrăştia materiale antiderapante pentru combaterea poleiului”, anunță Primăria Capitalei, miercuri seara.

Sursa citată precizează că se va acţiona cu prioritate în rampe, pante şi poduri, pe arterele principale cu trafic STB şi obiective sociale, pe arterele de legătură între arterele principale şi cele secundare, precum şi zonele unde se constată că există posibilitatea de formare a poleiului, astfel încât circulaţia rutieră să se desfăşoare în condiţii optime.

De asemenea, pe timpul nopţii vor acţiona şi 355 operatori curăţenie căi publice care vor împrăştia materiale antiderapante pe refugii, în staţii şi pe trotuare.

Citește și: Decizia neașteptată luată de Eugen Tomac: Mi-am depus demisia din funcția de președintele al PMP .

Municipalitatea a pus la dispoziţia cetăţenilor Tel verde 0.800.800.868 unde aceştia pot sesiza eventualele probleme apărute din cauza vremii.

Totodată, bucureştenii sunt rugaţi să semnaleze la numărul de telefon 021/9524 prezenţa pe stradă sau în spaţiile comune ale blocurilor a persoanelor fără adăpost, pentru că acestea să fie preluate de Poliţia Locală şi transportate la centrele sociale ale Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.