Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Capitalei achiziționează servicii de expertizare tehnică a Pasajului Basarab

Jurnalul National
Nicusor Dan

Primăria Capitalei a lansat în SEAP procedura de achiziţie a serviciilor de expertizare tehnică a Pasajului Basarab, astfel încât, după mai mult de un deceniu, recepţia acestui obiectiv de investiţii să poată fi finalizată, a anunţat, joi, primarul Nicuşor Dan.

"Invit companiile interesate să depună ofertele până pe 7 februarie, ora 15,00. Concret, după finalizarea raportului de expertiză, acest pasaj va putea fi preluat de Administraţia Străzilor şi va fi, în sfârşit, reparat şi administrat", a precizat Nicuşor Dan, pe Facebook.

Prin expertizarea Pasajului Basarab, potrivit edilului, se vor analiza modul de respectare a proiectului, calitatea materialelor utilizate, a execuţiei lucrărilor, starea tehnică a construcţiei în conformitate cu reglementările tehnice în vigoare şi măsurile de intervenţie care se impun. Expertiza tehnică se va finaliza printr-un raport care va cuprinde soluţii pentru remedierea eventualelor deficienţe, prioritizarea lucrărilor de reparaţii şi/sau reabilitare în funcţie de urgenţa executării acestora.

Valoarea estimată este de 375.000 de lei, iar durata expertizei este de 60 de zile calendaristice de la emiterea ordinului de începere, a menţionat primarul general al Capitalei, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.