Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci asociaţii se vor ocupa de proiectele din domeniul 'Protecţia Mediului Înconjurător şi Animalelor', anunță Primăria Capitalei

Arthur Tintu
Primaria Capitalei

Primăria Capitalei a anunţat, vineri, că a finalizat validarea proiectelor din domeniul ''Protecţia Mediului Înconjurător şi Animalelor'' care beneficiază de finanţare nerambursabilă de la bugetul local al municipiului Bucureşti pentru anul 2021, cinci asociaţii nonguvernamentale ocupându-se de implementarea lor.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei, transmis AGERPRES, proiectele câştigătoare ale celor cinci organizaţii neguvernamentale, precum şi sumele alocate de PMB sunt Asociaţia Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis - Stop arderilor de deşeuri! - Valoarea finanţării nerambursabile de la bugetul local decontată - 96.000 lei, Asociaţia Animal Society - Oameni pentru câini - Bucureşti, un oraş prietenos şi responsabil cu animalele - Valoarea finanţării nerambursabile de la bugetul local decontată - 86.936 lei, Viitorplus - Asociaţia pentru dezvoltare durabilă - Reciclăm în Bucureşti - Valoarea finanţării nerambursabile de la bugetul local decontată - 85.964 lei, Asociaţia Pachamama - Reţeaua Eco - Civică Inovativă Om - Natură în urba Bucureşti - REC - ino - Valoarea finanţării nerambursabile de la bugetul local decontată - 58.274,34 lei. şi Asociaţia Nature Talks - Şcoala de Mediu - 36.409 lei.

Citește și: CJUE arată cum poate deveni dreptul UE SUPERIOR dreptului intern național...

Primăria reaminteşte că în acest an municipiul Bucureşti a organizat o sesiune de selecţie pentru acordarea de finanţări nerambursabile de la bugetul local pentru domeniul protecţia mediului înconjurător şi animalelor în cadrul căreia au fost depuse şapte proiecte. La finalul sesiunii au fost atribuite cinci contracte de finanţare nerambursabilă.

Primăria Capitalei îi felicită pe câştigători pentru implicarea în dezvoltarea Capitalei, pentru programele realizate, precum şi pentru operativitatea cu care au întocmit şi depus proiectele propuse pentru finanţare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.