Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Capitalei, RĂSPUNS la solicitările taximetriștilor aflați în greva foamei

protest greva foamei taximetristi

Primăria Capitalei va viza toate autorizațiile taximetriștilor independenți până la începutul lunii decembrie, conform Legii taximetriei, anunță instituția, în condițiile în care, marți, în fața sediului PMB protestează din nou taximetriști, scrie Mediafax.

Reprezentanții Primăriei Capitalei s-au întâlnit luni cu cei ai taximetriștilor independenți pentru a discuta despre cele aproximativ 300 de autorizații expirate.

"În cadrul întâlnirii, s-a stabilit urgentarea procedurii de vizare a autorizațiilor de taxi pentru operatorii care au dosarele complete, astfel încât toți cei care au depus documentele necesare să primească, până la începutul lunii decembrie, autorizațiile vizate conform Legii taximetriei 38/2003, cu modificările și completările ulterioare, dar și în conformitate cu HCGMB 178/2008 privind aprobarea regulamentului-cadru, a caietului de

sarcini și a contractului de atribuire în gestiune delegată pentru organizarea și executarea serviciului public de transport local în regim de taxi", anunță Primăria Capitalei, într-un comunicat de presă remis marți MEDIAFAX.

Primăria Municipiului București a transmis deja notificări către o parte din cei care au depus dosare incomplete, urmând că aceastea să fie completate cât mai repede în vederea reînnoirii autorizațiilor de taxi, pe o perioadă de 5 ani. De asemenea, în perioada imediat următoare, vor fi notificați pentru completarea documentației și restul taximetristilor independenți.

Aproximativ 20 de taximetriști independenți sunt, marți dimineață, în greva foamei, în fața Primăriei Capitalei, protestând față de neeliberarea autorizațiilor de taxi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.