Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Capitalei taie de la cultură: Maia Morgenstern a primit ultimatum pentru tăierea a 500.000 de lei din bugetul Teatrului Evreiesc

larevista.ro
Maia Morgenstern

Directoarea Teatrului Evreiesc de Stat, Maia Morgenstern, prezintă pe pagina sa de Facebook un email prin care Primăria București îi cere să prezinte o propunere de reducere cu 500.000 de lei a bugetului teatrului.

E vorba despre un email în care se arată că data-limită pentru propunerea de tăiere a bugetului e chiar 20 iunie. În caz contrar, se arată în document, Direcția Generală Economică (DGE) din Primăria București va tăia suma respectivă în mod aleatoriu.

„Firman. Am primit firman de la Înalta Poartă…..că de nu unde vă stau picioarele, vă va sta și capul. Eram fascinată în școală de formula(rea) asta. Dar….Trebuie să ai curaj! O dăm anonimă”, a scris actrița, pe Facebook.

"Având în vedere NOTIFICAREA Administratorului Public nr. 1251/05.06.2019, la propunerea Ordonatorului Principal de Credite , Administratorului Public si D.G.E. si ținând cont de execuția bugetului local al Municipiului Bucuresti la data prezenta, vă rugăm ca până mâine 20.06.2019, ora 10:00 să prezentați propunerea de reducere a bugetului pentru anul 2019 in forma tabelara conform clasificației bugetare, cu suma de 500.000 lei. În cazul neprezentării propunerii de reducere a bugetului conform sumei comunicate, D.G.E va reduce suma din bugetul instituției dvs. de la un alineat bugetar aleatoriu. Documente vor fi predate la sediul PMB – DGE, mansarda . Avem rugămintea sa ne confirmați primirea acestui e-mail și să ne transmiteți un număr de înregistrare." - este textul notificării prin email.

Potrivit datelor de pe site-ul instituţiei de cultură, bugetul Teatrului a crescut în ultimii ani de la 3 milioane de lei în 2015, la 6 milioane de lei în 2016, 9 milioane de lei în 2017 şi 12 milioane de lei în 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.