Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Capitalei, vești URIAȘE pentru medici: un motiv serios pentru a opri exodul

facebook.com
Gabriela Firea

Primăria Capitalei a publicat anunţul pentru achiziţia primelor 100 de locuinţe din pachetul de 600 de unităţi locative destinate personalului medical din spitalele aflate în subordinea Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, a anunţat instituţia.

Citește și: ULTIMA ORĂ - Klaus Iohannis, lovitură pentru PSD: atacă la Curtea Constituțională

"Primăria Municipiului București intenționează să achiziționeze un număr de 600 de unități locative pentru personalul medical care își desfășoară activitatea în cadrul spitalelor aflate în administrarea primăriei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB). Achiziționarea locuințelor de serviciu vine că urmare a aprobării de către Consiliul General, prin HCGMB 253/04.05.2018, a proiectului propus de Primarul General, Gabriela Firea. Necesarul de locuințe a fost stabilit în baza cererilor depuse de către personalul medical la ASSMB", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Capitalei, informează Mediafax.

Locuințele de serviciu vor fi achiziționate în mai multe etape.

În prima etapă, până la sfârșitul lunii iunie, vor fi achiziționate 100 de unități locative, respectiv 10 unități locative cu o cameră, 70 de unități locative cu două camere și 20 de unități locative cu trei camere.

În a doua etapă, vor fi achiziționate 250 de unități locative, până la sfârșitul lunii octombrie, urmând că până la sfârșitul lunii decembrie să fie achiziționate alte 250 de unități locative.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.