Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Iași suplimentează autobuzele pentru transportul refugiaţilor

InquamFOTO/George Calin
refugiati ucraina

Primarul Mihai Chirica a informat că pentru ucrainenii care ajung cu trenul din Republica Moldova în gările din Iaşi sau suburbii a înfiinţat noi rute de transport spre aeroport şi centrele pentru refugiaţi.

"Începând cu primele ore ale dimineţii am organizat transportul refugiaţilor veniţi din Ucraina prin Republica Moldova sau direct din ţara lor de origine, anunță Agerpres.

Astfel, prin compania locală de transport, am pus la dispoziţie autobuze pe trasee noi din gara Socola şi gara Cristeşti spre aeroport, Gara Mare sau centrele de cazare (de refugiaţi - n.r) publice sau private. Totodată, transportăm prin curse speciale persoane refugiate, în mod periodic, dinspre complexul EGros, hoteluri, cămine studenţeşti sau locaţiile gestionate de noi, spre Aeroport sau Gara Mare. Acest proces continuă de săptămâna trecută şi va persista în continuarea efortului comun, cu toate neajunsurile pe care le creează în planul local de transport", a declarat primarul.

Edilul a precizat totodată că a început dotarea centrului de primire a refugiaţilor în clădirea Centrului Tehnologic Regional şi sprijinirea dotării unui centru de primire din localitatea Holboca, respectiv sala de sport.

"Vom continua să îi susţinem pe cei aflaţi în aceste situaţii grave. Este nevoie de solidaritatea ieşenilor şi dorim să vedem cât de curând pacea în Ucraina. Le mulţumesc ieşenilor pentru mobilizare şi implicare", a spus Mihai Chirica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.