Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria municipiului Mangalia distribuie, gratuit, măşti şi mănuşi de protecţie persoanelor vulnerabile

Twitter
masti protectie

Municipalitatea din Mangalia a iniţiat un program de sprijinire a persoanelor vârstnice, a celor singure sau cu dizabilităţi, precum şi a celor aflate în autoizolare, în contextul pandemiei de COVID-19, se arată într-un comunicat de presă transmis vineri de Primărie.

Astfel, echipe ale municipalităţii efectuează vizite la domiciliul persoanelor cu vârste de peste 65 de ani pentru a le ajuta la cumpărături, la achiziţionarea de medicamente sau pentru a le oferi mese calde, în contextul epidemiei de COVID-19, conform recomandărilor ordonanţelor militare, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: OFICIAL S-a lansat platforma online unde cetățenii pot înregistra documente pentru instituțiile publice

"Noi venim în întâmpinarea tuturor persoanelor în vârstă, nu doar a celor peste 65 de ani. Ajutăm pe toţi cei care ne solicită, în această perioadă critică, atât pensionari, cât şi persoane nevoiaşe, cu dizabilităţi sau aflate în autoizolare. Mergem acasă la bătrâni pentru a le oferi gratuit măşti şi mănuşi de protecţie, pe care le pot folosi atunci când ies din casă, în situaţii ce nu suportă amânare", precizează, în comunicatul de presă, primarul Cristian Radu.

Edilul mai susţine că vârstnicii primesc o atenţie sporită din partea autorităţilor pentru că reprezintă categoria cea mai vulnerabilă în faţa virusului şi că Primăria îi ajută şi pe cei întorşi în ţară, care trebuie să stea 14 zile în autoizolare.

Vezi și: 'Blestemul' PDL: Ministrul Muncii anunţă că în Guvernul Orban 'există o preocupare' pentru tăierea salariilor bugetarilor

"Oferim gratuit cazare locuitorilor Mangaliei care revin acasă şi trebuie să se izoleze, pentru a-şi proteja familiile şi pe cei dragi. În cazul în care condiţiile locative nu le permit izolarea acasă, mă pot contacta pentru a le veni în ajutor. De altfel, am rezolvat şi problema cazărilor pentru cadrele medicale care nu mai vor să meargă acasă, între turele de la spital, tot pentru a-şi proteja familia", a completat Radu Cristian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.