Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Municipiului Mediaş demarează campania de informare privind deţinerea şi creşterea câinilor

vasile-antipa.blogspot.com

Campanie de informare privind deţinerea şi creşterea câinilor:

Prin intermediul acestei acţiuni, se urmăreşte informarea proprietarilor de câini asupra obligaţiilor pe care le au în ceea ce priveşte patrupedele pe care le deţin, potrivit reglementărilor legale în vigoare. Obligaţiile generale sunt declararea câinilor în termen de 7 zile de la dobândire la Primăria Mediaş, obţinerea acordului asociaţiei în cazul apartamentelor situate în blocuri de locuinţe sau clădiri cu mai multe apartamente, înregistrarea la un cabinet veterinar autorizat, precum şi asigurarea protecţiei şi a siguranţei permanente a persoanelor din jur, în raport cu animalul de companie. Un aspect extrem de important este faptul că proprietarii de câini de rasă comună sau metis au obligaţia sterilizării acestora.

Începând cu data de 14 martie 2023, Primăria Municipiului Mediaş demarează campania de informare privind deţinerea şi creşterea câinilor în municipiul nostru.

În cadrul activităţilor acestei campanii, vor fi distribuite materiale informative constând în afişe şi flyere, în zonele de case şi de blocuri din întregul municipiu şi din satul aparţinător Ighişu Nou.

Pentru reclamaţii şi informaţii suplimentare, cetăţenii sunt rugaţi să apeleze Poliţia Locală Mediaş, la numărul de telefon 0269/841394.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.